Wordt deze e-mail niet volledig weergeven? Bekijk online


Nieuwsbrief
REBO Groep
Augustus 2019

REBO 45 jaar jong

REBO Groep werd opgericht op 4 augustus 1974 en staat sinds 9 november 1992 onder leiding van de huidige eigenaren. Doel vanaf dag 1 was; het verschil maken in de vastgoedmarkt. Dat is meer dan gelukt! In 45 jaar tijd groeide REBO gestaag uit tot een toonaangevend vastgoedbedrijf dat landelijk actief is, partijen met elkaar verbindt, gaat voor duurzame relaties en rendement brengt. Om ons 45-jarig bestaan extra luister bij te zetten, presenteren we u trots ons jubileumlogo zoals afgebeeld op deze feestelijke taart en laten we in ons jubileumjaar regelmatig van ons horen. Houd uw (digitale) brievenbus goed in de gaten!

Energielabel wordt fors duurder

Wanneer u uw woning wil verkopen, moet u het energielabel van de woning kunnen overleggen. De aanvraag van zo’n label regelt u nu voordelig en snel online. Hoe anders wordt het vanaf juli 2020; dan moet een energielabel door een expert worden afgegeven. En dat gaat veel geld kosten. Dus daarom deze tip: bent u van plan in de komende jaren uw woning te verkopen? Regel dan vóór juli 2020 een energielabel, deze is namelijk tien jaar geldig. Meer over de wijziging ten aanzien van het energielabel.

Hypotheekverstrekker eist betrouwbare taxatie

Voor hypotheekverstrekkers moet een woningtaxatie betrouwbaar zijn uitgevoerd. Is er twijfel, dan wordt de taxatie mogelijk niet erkend en krijgt u geen hypotheek. Bij een goed uitgevoerde taxatie maakt de taxateur niet zomaar een schatting, maar een zorgvuldige afweging van alle omgevingsfactoren en de eigenschappen van de woning die de waarde beïnvloeden. Speel op zeker en laat een taxatie altijd door een gecertificeerde en onafhankelijke partij uitvoeren, zoals REBO ERA Makelaars. Onze specialisten maken gebruik van een gestandaardiseerd meetsysteem en leggen alle taxatiegegevens vast in het centrale NVM-systeem. Vraagt uw hypotheekverstrekker om een gevalideerd taxatierapport? Ook dat regelen we voor u. Goed om te weten: REBO is lid van NWWI waardoor onze taxatierapporten worden erkend door onder andere hypotheekverstrekkers.

Meer weten? We helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op.

Nieuwe namen bij REBO Vastgoed Management

De vastgoedportefeuille van REBO Vastgoed Management blijft gestaag groeien. Om onze relaties goed van dienst te kunnen zijn, investeren we voortdurend in nieuw talent. Zo startten afgelopen maanden diverse nieuwe collega’s bij onze verschillende vestigingen; Technisch Manager Remon Wolsink, algemeen medewerkers Koen Dons en Thirza Doornebal, Junior-Accountmanager Jeanette Meurs en telefoniste Vivienne ter Laak. Technisch Manager Olaf Verweij en KCC-medewerker Anemieke van Lohuizen stroomden vanuit REBO VVE Management intern door.

Meer weten over werken bij REBO Vastgoed Management en de andere REBO-bedrijven? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures

Even voorstellen: assistent-makelaar Roos Kortebein

Het gaat goed met REBO Groep en haar bedrijven. We begroeten steeds meer nieuwe klanten en verwelkomen daarom ook regelmatig nieuwe collega’s. Zoals de 26-jarige Roos Kortebein. Ze werkt sinds dit voorjaar als assistent-makelaar en commercieel medewerker binnendienst bij REBO ERA Makelaars en stelt zich graag aan u voor: “De makelaardij is me met de paplepel ingegeven. Mijn vader was actief in de sector en ook een tante werkte op een makelaarskantoor. Het volgen van de opleiding assistent-makelaar en een carrière in de makelaardij was voor mij dan ook een logische keuze.”

Lees verder​​

Wonen aan de Rijn of op vliegbasis Soesterberg

In opdracht van institutionele beleggers en andere vastgoedeigenaren verzorgt REBO Huurwoning de verhuur van tal van nieuwbouwprojecten in alle delen van ons land. Onder die projecten bevinden zich wel heel bijzondere. Neem Het Nieuwe A in Arnhem, vlakbij de Rijn en natuurpark Meinerswijk. Hier worden 19 energieneutrale vrije sector huurwoningen gebouwd. Een absoluut unieke plek is ook appartementencomplex Flight Deck pal naast de voormalige startbaan van vliegbasis Soesterberg. Binnenkort starten we met de verhuur van 105 luxe appartementen. Naast de hiervoor genoemde hebben we in alle regio’s van ons werkgebied nog tal van aansprekende nieuwbouwprojecten in de verhuur.

Investeringen in zorgvastgoed +40%

Energielabel aanvragen; zo doet u dat

Steeds meer beleggers investeren in zorgvastgoed: over de eerste helft van 2019 werd er 415 miljoen euro geïnvesteerd, 40% meer dan een jaar eerder. Door het tekort aan zorglocaties zet deze trend zich naar verwachting de komende jaren voort. REBO heeft ervaring in het beheren van zorgvastgoed. Bijvoorbeeld in complexen waarbij in de verhuurfase aandacht wordt besteed aan ouderen die na inhuizen zorg nodig hebben. In het verhuurtraject besteden we extra tijd en persoonlijke aandacht aan de uitleg van de zorgmogelijkheden, het aangaan van een huurovereenkomst en de regels die daarbij horen. REBO vervult de rol van adviseur en regisseur. En daar plukt u als vastgoedeigenaar de vruchten van. We vertellen u er graag meer over.

Elke woning heeft van de overheid een voorlopig energielabel gekregen. Als de woning wordt verkocht, moet deze definitief worden gemaakt. Dat kan eenvoudig online en kost enkele euro's tot een paar tientjes. Log met uw DigiD in op de website www.energielabel.nl. Controleer de vermelde, geschatte gegevens en pas ze zonodig aan. Stuur van de aanpassingen ook foto’s of facturen mee. Vervolgens selecteert u een deskundige die de gegevens controleert. Binnen enkele dagen ontvangt u dan het definitieve energielabel. Let op: ontbreekt bij verkoop het definitief label dan riskeert u een boete van maximaal 405 euro. Meer weten over het energielabel? Onze specialisten vertellen u er graag alles over.

Specialist in ontzorgen van VvE’s

REBO VVE Management ontzorgt VvE’s. Dat doen we op onze geheel eigen, door klanten bijzonder gewaardeerde wijze; met vaste contactpersonen, eigen bouwkundigen en een volledig transparante werkwijze. De basis voor onze dienstverlening vormen drie pakketten; Basis, Basis Plus en All-In. U bepaalt dus zelf in hoeverre we u ontzorgen. Standaard bij elk pakket is een AVG-proof online dossier, waarin alle informatie over uw VvE overzichtelijk is opgeslagen en 24 uur per dag geraadpleegd kan worden. Download de infographic die hierboven is afgebeeld voor een helder beeld van onze diensten. Uiteraard behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. We vertellen u hier graag meer over.

REBO Amersfoort in nieuw kantoor

REBO betrok in Amersfoort op 24 juni jongstleden een nieuw kantoor, aan de Hanzeboulevard 18 (3825 PH). Met de intrek in dit moderne, duurzame (A-label) pand hebben REBO Vastgoed Management, REBO Huurwoning en REBO VVE Management – de bedrijven die onder andere vanuit Amersfoort werken – weer voldoende werkplekken en is er volop ruimte voor toekomstige groei. De Hanzeboulevard is uitstekend bereikbaar en heeft gratis parkeerruimte pal voor de deur. We begroeten u graag!

Later dit jaar verruilen ook de medewerkers in Amsterdam en Deventer hun huidige (te kleine) stek voor een grotere werkplek. We houden u hiervan op de hoogte.

www.rebogroep.nl I www.rebogroep.com I info@rebogroep.nl I Afmelden

Logo