Wordt deze e-mail niet volledig weergeven? Bekijk online

Nieuwsbrief
REBO Groep
Mei 2019

Open Huizen Route blijft succesvol

De landelijke Open Huizen Dag werd op zaterdag 30 maart door maar liefst 65.000 mensen bezocht. In totaal waren er 12.500 woningen te bewonderen. Ook woningen uit de portefeuille van REBO ERA Makelaars die aan de Open Huizen Route deelnamen werden drukbezocht. Dat is niet vreemd: de prijsstijging van woningen vlakt af en de rente is nog steeds laag. Dit is hét moment om een nieuwe (eerste) woning te kopen. Meer weten over de verkoop van uw woning of interesse in één van onze huizen?

De volgende ERA Open Huizen Route is op zaterdag 15 juni.

Neem vrijblijvend contact op.

Succesvolle inspiratiedag verduurzaming

REBO Groep trapte 2019 meer dan goed af, met de bijzonder geslaagde inspiratiedag verduurzaming in innovatiecentrum De Steck in Doetinchem. Vertrekpunt was dat de groene transformatie van vastgoed steeds dichterbij komt en dit vastgoedbedrijven, VvE’s en eigenaren van onroerend goed veel oplevert. Maar liefst ruim 300 belangstellenden luisteren naar de inleidingen over onder andere verplichte energielabels, de definitiekwestie tussen renovatie en groot onderhoud, de fiscus en de transformatie van vastgoed, de duurzame totstandkoming van broedplaats De Steck, een duurzame en gasloze toekomst voor VvE’s en de inhoud en werking van de energiebespaarlening. Tussen de lezingen door was er ruimte om de informatiemarkt te bezoeken, waar zo’n 30 bedrijven hun duurzame producten presenteerden.

REBO Groep dankt de aanwezigen nogmaals voor hun betrokkenheid.

Implementatie OgisNG bij REBO Vastgoed Management

In samenwerking met RPO is REBO bezig om ons software pakket te verbeteren. Een van de verbeteringen is dat we middels een dashboard diverse zaken nog beter kunnen volgen en bewaken. De implementatie gaat in fasen, de eerste is inmiddels ingevoerd. Momenteel werken we hard aan de volgende fase. Doel hiervan is een portal voor de huurders te maken, waarbij ze in een eigen REBO-omgeving zaken kunnen regelen.

Eleos huurt aan Zwartewaterallee

Voor haar nieuwe behandellocatie is Eleos, specialist in christelijke ggz, neergestreken aan de Zwartewaterallee 25 in Zwolle. Eleos huurt het 1.400 m2 grote markante pand, gelegen aan het water van De Dobbe, van Lenferink Vastgoed. REBO Bedrijfsmakelaars bemiddelde tussen de eigenaar en huurder Eleos en maakte de gemaakte afspraken definitief in een huurcontract.

Lees meer

Interessante nieuwbouwprojecten

REBO ERA Makelaars heeft verschillende interessante nieuwbouwprojecten in de verkoop. In Doetinchem hebben we op de Vijverberg en Doetinchem-Wijnbergen diverse woningen en bouwkavels in de verkoop, in Babberich verzorgen we de verkoop van de Kloosterweide en in Zevenaar woonpark BAT. Op dit voormalige fabrieksterrein worden de komende tijd verschillende type woningen gerealiseerd. Ook Het Oude Raadhuys is in voorbereiding voor de verkoop. Daar verkopen we 16 appartementen en 4 penthouses.

Nog een plan dat naar verwachting dit jaar zal opstarten, is De Sluyswachter in Doesburg. We vertellen u graag persoonlijk meer over onze interessante nieuwbouwprojecten.

REBO in Amersfoort naar de Hanzeboulevard

De REBO-organisatie groeit voorspoedig. Gevolg is dat we compleet uit onze vestiging in Amersfoort zijn gegroeid. Daarom betrekken we medio juni een nieuw, duurzaam (A-label) en modern kantoorpand met meer werkplekken. Onze nieuwe locatie bevindt zich aan de Hanzeboulevard 18 in Amersfoort, is uitstekend bereikbaar en heeft gratis parkeerruimte pal voor de deur.

NIEUW: een video van uw woning

De makelaars van REBO ERA Makelaars maken steeds vaker video’s van te koop staande woningen. Omdat kopers zo een veel beter beeld van de woning krijgen, omdat unieke elementen kunnen worden uitgelicht, omdat ze goed scoren op – de steeds belangrijker – social media. Kijk illustratief maar eens naar deze video van De Peppel in Deventer.

Meer weten over een video voor uw woning of een gelijk een draaidag inplannen? Neem dan contact op met  uw makelaar.

Grondposities en transformatieobjecten gezocht

Overlast van de buren. En nu?

REBO Beleggingsmakelaars is een actieve makelaar die voor veel verschillende opdrachtgevers vaste partner is. Voor een aantal van deze opdrachtgevers – ontwikkelaars/beleggers – zijn we op zoek naar grondposities en transformatieobjecten voor of naar woningbouw. De ontwikkelhorizon mag hierbij maximaal circa vijf jaar zijn.

Graag komen we met u in contact!

Met het mooie weer in aantocht, gaan we allemaal weer naar buiten om de zon op te zoeken. Deuren staan open, mensen zitten tot ’s avonds laat op het balkon. Wat te doen als u overlast ervaart van uw buren? Uit ervaring weten we dat een schrijven van onze kant niet de beste oplossing is. Mensen zijn zich er namelijk vaak niet van bewust dát zij overlast veroorzaken. Beter is met de buren in gesprek te gaan.
Lees ons advies.

REBO Groep weer op Provada in juni

Van 4 t/m 6 juni wordt in de RAI in Amsterdam de Provada weer gehouden. Heeft u hem al in uw agenda staan? Natuurlijk is ook REBO Groep van de partij. Samen met NEVAP staan we ook dit jaar in het Innovatie Huis. Via deze nieuwsbrief en onze website houden we u op de hoogte van onze activiteiten tijdens de beurs.

Nieuw kantoor voor REBO in Deventer

REBO heeft haar kantoorpand aan de Keizerstraat 10 in Deventer verkocht. Na hier jarenlang met veel plezier kantoor te hebben gehouden, verhuizen we binnenkort naar kantoorgebouw L’Arc en Ciel aan de Zutphenseweg 29 in Deventer. Deze ruime, nieuwe plek voldoet volledig aan onze (duurzame) wensen en biedt REBO volop mogelijkheden om onze activiteiten op de terreinen vastgoed management, bedrijfsmakelaardij, woningmakelaardij en VVE management in het oosten van het land verder uit te breiden. We houden u op de hoogte over de voortgang van de verhuizing en de datum dat we ‘over’ zijn.

Derde kantoorpand Hanzepark ook verkocht

REBO Bedrijfsmakelaars heeft een nieuwe eigenaar gevonden voor het kantoorgebouw IJsselpoort aan de Keulenstraat 1 in Deventer, op kantorenpark Hanzepark. Het kantoor heeft een vloeroppervlak van ruim 2.600 m2 en telt 4 bouwlagen. De particuliere belegger die het pand overneemt van Hanzevast is inmiddels de derde partij waar REBO Bedrijfsmakelaars een kantoorpand op het Hanzepark aan verkoopt. Het is voor deze belegger tevens zijn derde aankoop op het Hanzepark. Het object zal na een volledige renovatie en verduurzaming door REBO bedrijfsmakelaars in verhuur worden genomen.

Heeft u ook interesse in onroerend goed op het Hanzepark of ziet u hier mogelijkheden voor huisvesting van uw bedrijf? Door de bedrijfsmakelaars van REBO is een marktonderzoek opgesteld over dit unieke kantorenpark aan de rand van Deventer, pal aan de A1. U krijgt het rapport eenvoudig in bezit door een mail te sturen naar rebobedrijfsmakelaars@rebogroep.nl.

www.rebogroep.nl I www.rebogroep.com I info@rebogroep.nl I Afmelden

Logo